+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Martin Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 8 recenzí

  • Personál

    98%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    81%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • rodina s malými dětmi
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 10.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • příjemné až rodinné prostředí,vstřícnost,ochota,trpělivost s malými dětmi ....děkujeme doporučíme známým

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Daniela Vymazalová

rodina se staršími dětmi, 15.1.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Velmi příjemný personál, naprostá čistota, výborné snídaně.

  • Krátká doba snídaně, uvítali bychom alespoň do 9.30 a zavřená restaurace. Na internetových stránkách uvádíte, že restaurace je k dispozici, tak jsme měli dojem, že je možné si dát i jídlo během dne nebo večer posedět při večeři nebo víně. Takhle nám nezbylo, než se zavřít s dětmi na pokoji nebo si sednou chvíli před recepci, což není moc útulné a těžko by tam mohlo sedět více part. Ale jinak vše ostatní moc fajn.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Martin odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za kladné hodnocení penzionu, čistoty a výborných snídaní. Na Našich oficiálních www.janske-lazne-ubytovani.cz je popsán provoz naší restaurace: V objektu s ubytováním je restaurace pro podávání snídaní formou švédského stolu. Restaurace je s omezeným provozem (káva, čaj, lahvové pivo, nealko, kvalitní vína) obvykle v zimní sezoně v době 17-21hod. V tento čas je možné posedět a tato možnost byla i v době Vašeho pobytu. Děkujeme za hezké hodnocení. Penzion Martin ***

Anonym

jednotlivec, 13.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Fiala

dospělý pár, 16.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Tichý penzion i při obsazenosti. Velmi dobré snídaně. Skvělá solná jeskyně. Krásné bezprostřední okolí, výborná lokalita.

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Zima na pokojích. Se solnou jeskyní místnost nemá nic společného. Studená voda v bazénu!!!!

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4
Penzion Martin odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, hosté mají i přes noc otevřené ventilačky, že je u nás na pokojích teplo. Vytápíme na 23°C a hosté nás spíše informují, že jim je teplo až moc. Solná jeskyně je vybavena drahou oranžovou solí z Himalájí a je pro 4 osoby. Bazén prezentujeme i na internetu ohřev na 27°C a to dodržujeme a každý den měříme. Bazén i solná jeskyně je jako bonus zdarma a host tyto služby nemusí využívat.

Andreas Becker

jednotlivec, 4.9.2015

Deutsch

  • Celkové hodnocení
78 %
  • sehr gutes und abwechslungsreiches Frühstücksbüffet

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Miroslav Srb

jednotlivec, 26.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Hotelové prostředí i samotný hotel moc pěkný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.