+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Martin Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

by 8 reviews

  • Personal

    98%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 10.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • příjemné až rodinné prostředí,vstřícnost,ochota,trpělivost s malými dětmi ....děkujeme doporučíme známým

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Daniela Vymazalová

Familie mit Kindern, 15.1.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Velmi příjemný personál, naprostá čistota, výborné snídaně.

  • Krátká doba snídaně, uvítali bychom alespoň do 9.30 a zavřená restaurace. Na internetových stránkách uvádíte, že restaurace je k dispozici, tak jsme měli dojem, že je možné si dát i jídlo během dne nebo večer posedět při večeři nebo víně. Takhle nám nezbylo, než se zavřít s dětmi na pokoji nebo si sednou chvíli před recepci, což není moc útulné a těžko by tam mohlo sedět více part. Ale jinak vše ostatní moc fajn.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Martin replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za kladné hodnocení penzionu, čistoty a výborných snídaní. Na Našich oficiálních www.janske-lazne-ubytovani.cz je popsán provoz naší restaurace: V objektu s ubytováním je restaurace pro podávání snídaní formou švédského stolu. Restaurace je s omezeným provozem (káva, čaj, lahvové pivo, nealko, kvalitní vína) obvykle v zimní sezoně v době 17-21hod. V tento čas je možné posedět a tato možnost byla i v době Vašeho pobytu. Děkujeme za hezké hodnocení. Penzion Martin ***

Anonymus

Einzelreisende, 13.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Fiala

Älteres Paar, 16.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Tichý penzion i při obsazenosti. Velmi dobré snídaně. Skvělá solná jeskyně. Krásné bezprostřední okolí, výborná lokalita.

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 5.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Zima na pokojích. Se solnou jeskyní místnost nemá nic společného. Studená voda v bazénu!!!!

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4
Penzion Martin replied to this review.
Dobrý den, hosté mají i přes noc otevřené ventilačky, že je u nás na pokojích teplo. Vytápíme na 23°C a hosté nás spíše informují, že jim je teplo až moc. Solná jeskyně je vybavena drahou oranžovou solí z Himalájí a je pro 4 osoby. Bazén prezentujeme i na internetu ohřev na 27°C a to dodržujeme a každý den měříme. Bazén i solná jeskyně je jako bonus zdarma a host tyto služby nemusí využívat.

Andreas Becker

Einzelreisende, 4.9.2015

Deutsch

  • Gesamtbewertung
78 %
  • sehr gutes und abwechslungsreiches Frühstücksbüffet

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Miroslav Srb

Einzelreisende, 26.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Hotelové prostředí i samotný hotel moc pěkný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.